Fra kalde vinterdager til svale sommerkvelder

Camilla Aastorp Andersen, som driver bloggen Treningsfrue.no har mange baller i luften. Parallelt med bloggingen, sjonglerer hun jobb og familieliv med mann og to barn. Hun har dessuten en brennende interesse for trening, og har nettopp fullført utdannelsen sin som personlig trener.

Treningsfrue med Dr Greve

Det er ikke tvil om at dagene er hektiske, og du skulle kanskje tro at disse travle dagene hindrer henne i å tenke velvære. Vel, tro om igjen.

Treningsfrue har nemlig fokus på sunn og frisk kropp, både på innsiden og utsiden, og er derfor svært opptatt av å velge riktige produkter til huden – både til seg selv og sine to barn.

– Jeg har alltid assosiert Dr Greve med milde og skånsomme produkter, og intimsåpe er nok det første jeg tenker på. Denne har alltid vært mitt førstevalg. Men nå får du jo hele spekteret av produkter i deres nye serier, sier bloggeren.

Huden krever rikelig med fukt

Det blir fort noen treningsøkter i løpet av Andersens uke, både innendørs og utendørs. Den norske vinteren utsetter huden vår for store temperaturforskjeller, som kan gjøre den tørr og sensitiv. Hvis du i tillegg dusjer etter hver treningsøkt, tørker dette ut huden enda mer.

Bloggeren er plaget med atopisk eksem, som blomstrer spesielt i den kalde årstiden. Tørre og flassende legger krever rikelig med fukt for at hun skal holde kløingen i sjakk.

Dr Greve har nå lansert en komplett hudpleieserie med milde og trygge produkter for hele familien, basert på hudvennlige ingredienser som mandelolje, aloe vera og shea-butter. Alle produktene er produsert i Norge, er helt uten parabener og er spesielt utviklet for hud som lever i et nordisk klima.

Dr Greve har milde og trygge produkter for hele familien.

De nye produktene består av tre ulike serier, slik at du kan finne produktene som passer best for din hud, og etter hvilken grad av fukt og pleie du behøver i de ulike årstidene.

– De siste månedene har jeg brukt den blå serien, Dr Greve Rik & Pleiende, som er for ekstra tørr hud. Jeg sliter litt med atopisk eksem som kommer og går, og om vinteren når huden blir ekstra tørr, er dette gode produkter som gir ekstra fukt, forteller hun.

Svalende på solkysset sommerhud

Om sommeren får huden puste, men til gjengjeld utsettes den for ytre påvirkninger som sol, vind og saltvann, som kan tørke ut huden. Aloe vera er kjent for sine lindrende og fuktighetsgivende egenskaper, også ved insektsstikk og solbrent hud, som kan være lindrende både for barn og voksne.

– Nå er sommeren her, og snart vil jeg gå over til å bruke den grønne serien Dr Greve Aloe Vera. Den har en pleiende og lindrende effekt på huden, og er fin å bruke når man tilbringer mye tid ute i sola, sier Andersen.

Velger produkter uten parfyme

Treningsfruen er opptatt av produkter uten parfyme, og er også svært fornøyd med at produktene har milde dufter, ikke minst når det kommer til hennes to små gutter.

De lever svært aktive liv med fotball, hockeytrening og mye utelek, og bloggeren passer på at deres sarte barnehud får god pleie. Da velger hun gjerne produkter som er helt uten parfyme, som den lyserosa serien, Dr Greve mild & parfymefri.

– Jeg har også brukt litt av den helt parfymefrie serien, som er spesielt tilpasset ekstra tørr og sensitiv hud. Med en så aktiv familie går det mye varmt vann og dusjsåpe. Derfor er jeg også veldig opptatt av skånsomme og milde produkter, som ikke har parabener og for mye lukt i seg, avslutter hun.