Hverdagsluksus som pleier huden

Unn deg en pause i hverdagen der kroppen får hvile og sansene får pleie. Med produkter som gjør godt for huden og frister luktesansen, kan du få en herlig opplevelse som varer lenge.

hverdagsluksus som pleier huden

Det er ikke så mye som skal til for å gi følelsen av litt luksus i hverdagen. Du kommer langt med en stressfri stund på badet med velduftende såper og kremer.

Hjemmespa før jobb – eller etter

Er du en morgenfugl, kan litt alenetid på badet være en flott måte å starte dagen på. For andre kan det være bedre å avslutte dagen med litt ekstra pleie. Uansett om du har tid før eller etter jobb, finnes det enkle grep som kan gi deg litt spa-følelse i hverdagen:

  • God tid
  • Tente lys, gjerne et duftlys
  • Gode hudpleieprodukter
  • Behagelig musikk

Unn deg selv litt «hotell-luksus» og legg frem et ekstra håndkle eller to; bare til deg. Skru av mobilen, sett på musikken og gjør deg utilgjengelig for forstyrrelse.

Fra topp til tå

Begynn gjerne med ansiktspleie. Et godt alternativ til dyre produkter er å lage en hjemmelaget ansiktsmaske. Ingrediensene finner du rimelig i matbutikken, i tillegg til at den er helt naturlig og ikke irriterer huden din.

En fuktighetsgivende og mykgjørende ansiktsmaske kan du enkelt lage av for eksempel honning og helmelk: Bland to spiseskjeer honning og to teskjeer helmelk i en liten bolle og varm blandingen i vannbad. Påfør masken og la den virke i maks et kvarter før du skyller den av med lunkent vann.

Går du for morgenspavarianter kan du gjøre unna tannpuss og hårstellet mens masken virker.

Ta med favorittproduktene dine

Kanskje kan du overtale kjæresten til å massere skuldre og rygg med bodylotion eller velduftende oljer før du går i dusjen? Og husk å ta med deg dine favorittprodukter i dusjen. Et fint tips er å bruke samme duft på dusjsåpe og andre kroppsprodukter.

Pakk deg inn i store, myke håndklær og la huden tørke før du avslutter kroppspleien med fuktighetsgivende bodylotion. Finn så frem dagens klær eller en deilig pysjamas og nyt følelsen av deilig velvære!