Slik renser du huden din

Du bør rense ansiktet daglig. Her får du vite hvorfor og hvordan.

rense huden med Dr Greve Ansikt

For at vi skal kunne ha en «normal» og velfungerende hud, er det viktig at huden får puste fritt og frakte slaggstoffer ut gjennom talgkanalene våre. En ansiktsrens vil fjerne gammel sminke, svette, døde hudceller og forurensning. Det vil også kunne gi deg maksimalt utbytte av hudpleieproduktene du bruker til vanlig.

Rens huden

Selv om du kanskje ikke bruke sminke hver dag, blir huden din likevel utsatt for annen forurensing, og om natten skiller den ut avfallsstoffer. Derfor bør du rense huden både morgen og kveld. Sistnevnte er viktigst så du får fjernet alt den har samlet opp i løpet av dagen.

For noen kan det virke overdrevent å rense ansiktet så ofte, og opplever at huden blir både sensitiv og dehydrert som følger. Kjenner du deg igjen i problemet, så er det mest sannsynlig produktene du bruker som er feil for huden din.

Mild og skånsom rens av huden

Dr Greve ansikt-serien består av milde og skånsomme produkter som er tilpasset sensitiv hud. Produktene er parfymefrie og har dokumentert effekt for det nordiske klimaet. Serien består av ansiktsservietter, micellar rensevann og en ansiktskrem, som du kan bruke hver dag – uten bekymring.

Skrubb av

Den daglige renserutinen din kan også suppleres med en god skrubb, eller peeling, en gang i blant. Det vil fjerne døde hudceller som ofte får huden til å virke gusten og grå.

Mekanisk peeling som består av små peelingkorn, for eksempel frø og fruktkjerner, skraper overflødige, døde hudceller. Denne typen peeling passer best til deg som har normal hud med frisk farge, uten svarte prikker. Men unngå også denne typen på områder du har kviser og urenheter.

Har du blandingshud, med sorte prikker og kanskje noen kviser, kan en mild kjemisk peeling løsne opp de døde hudcellene. Kjemisk peeling er uten korn og inneholder for eksempel naturlig salicylsyre eller melkesyre, som løser opp et tynt lag hudceller hver gang det brukes.

Husk å bruke en skrubb som er tilpasset ansiktet!

Tilfør fuktighet

Etter rens, og skrubb de gangene du bruker det, er det viktig å tilføre huden fuktighet. Bruk en krem som er tilpasset hudtypen din. Effekten av en pleiende krem øker når huden er renset først.

Dr Greve ansiktskrem er tilpasset sensitiv hud og har fuktighetsgivende, beroligende og beskyttende ingredienser. Kremen inneholder hudens eget fuktighetsbevarende stoff betain, beroligende havreolje og panthenol, samt vitamin E som beskytter mot ytre påvirkninger. Ansiktskremen er dermatologisk tester og er parfymefri.

Dr Greve Ansiktskrem