Aloe Vera

Om sommeren blir huden eksponert for ytre påkjenninger som sol, vind og saltvann som kan tørke ut huden. Huden trenger dermed ekstra fuktighet for å holde seg sunn og vakker. Dr. Greves Aloe Vera- serie inneholder aloe vera som virker kjølende og lindrende på huden. Aloe vera er kjent for sine lindrende og fuktighetsgivende egenskaper, og er perfekt å bruke på solkysset hud, og etter for eksempel soling, trening eller dusjing.

Alle produktene i serien er dermatologisk testet på sensitiv hud og har en frisk duft.

97% Aloe vera

Aloe vera 97% er en dokumentert effektiv og hudvennlig fuktighetsgelé som inneholder 97 % ren aloe vera. Geleen trekker raskt inn i huden og gir en lindrende og svalende følelse.

Les mer

ALOE BODY LOTION

Aloe body lotion er en lett og oppfriskende fuktighetskrem, som passer perfekt for tørr og solkysset hud. Kremen er spesielt egnet for nordisk klima, og har dokumentert fuktighetsgivende effekt.

Les mer
Dr Greve Aloe Vera Body Lotion
Dr Greve Aloe Vera Deodorant

ALOE DEODORANT

En hudvennlig deodorant helt fri for aluminium og alkohol*. Duftkapsler frigjør god duft i 24 timer. Den inneholder ren aloe vera, og virker svalende og oppfriskende.

*Inneholder ikke ethyl alcohol

Les mer

ALOE DUSJGELE

Aloe dusjgelé er en mild dusjgelé som rengjør huden skånsomt uten at den virker uttørkende på huden. Dusjgeleen er spesielt egnet for hud som utsettes for nordisk klima.

Les mer
Dr Greve Aloe Vera Dusjgele