Sensitiv

Dr. Greve Sensitiv er en serie milde produkter spesielt utviklet for å ta vare på deg og huden din. Sensitiv serien har en balansert pH, tilpasset hudens egen pH verdi. Alle produktene er dermatologisk testet på sensitiv hud.

Dr Greve Sensitiv Dusjgele. 1200x750

SENSITIV DUSJGELE

Dr. Greve Sensitiv Dusjgele er en mild gele til hele kroppen som gir en god følelse under og etter dusj. Geleen har en frisk og mild duft og myk, fyldig konsistens. Den har en balansert pH-verdi tilpasset hudens egen pH.

Les mer

SENSITIV BODY LOTION

Sensitiv Body Lotion er en dokumentert effektiv og hudvennlig fuktighetskrem som passer for både store og små. Kremen er spesielt utviklet for ekstra tørr og sensitiv hud, som ofte trenger ekstra pleie når den utsettes for nordisk klima.

Les mer
Dr Greve Sensitiv Body Lotion
Dr Greve Sensitiv Antiperspirant

SENSITIV DEODORANT

En hudvennlig antiperspirant helt fri for parfyme og alkohol*, med 48 timer dokumentert effekt mot svette.

*Inneholder ikke ethyl alcohol

Les mer

SENSITIV INTIMVASK

Dr. Greve Sensitiv Intimvask er utviklet spesielt for daglig vask av underlivet. Den inneholder ekstrakt fra tranebær, som er kjent for å ivareta kvinners intimhygiene.

 

Les mer
Dr Greve Sensitiv Intimvask. 1200x750
Dr Greve Parfymefri Intimvask

PARFYMEFRI INTIMVASK

Dr. Greve Parfymefri Intimvask er vegansk og dermatologisk testet på sensitiv hud. Den er utviklet spesielt for daglig vask av underlivet.

Les mer

MILD DUSJGELE

Dr. Greve Mild Dusjgelé er en oppfriskende og hudvennlig dusjgelé for hele kroppen som gir en god følelse under og etter dusjing.

Les mer
Dr Greve Mild Dusjgele